افزایش سئوی وردپرس با چند روش شگفت انگیز

راهنمای افزایش سئوی وردپرس 

وقتی سایتمان را راه اندازی میکنیم بسیار انگیزه داریم و همینطور هدف های مختلفی و سریع شروع به گسترش ان میکنیم.

افزایش سئوی وردپرس

ولی وقتی بازدید کننده ای جذب نکنید سایت شما ( یکسری فایل های html و css ) هیچ گونه موفقیتی برای شما کسب نمیکند و به هدف های که از ایجاد سایت داشتید نزدیک نمیکند.

اینجاست که باید شروع به رعایت نکات سئو در وبسایت خود کنید.  ولی سئو پروسه ای نیست که در یک مقاله بتوان تمام ان را توضیح داد یا فقط با نصب افزونه های سئو مانند یواست سئو وبسایتمان را بهینه کنیم! سئو به این راحتی ها هم نیست. ( منظور از این که فقط نصب افزونه یواست سئو باعث بهینه سازی نمیشود این نیست که از این افزونه محبوب که سر و صدا های زیاده کرده است استفاده نکنیم! منظور ما این است که فقط به این افزونه متکی نباشید. 🙂  )

 

همانطور که گفتیم سئو پروسه ای نیست که در یک مقاله بتوان ان را توضیح داد ولی در این مقاله ما به یکسری نکات سئو میپردازیم که همیشه جواب میدهند و به صورت شگفت انگیزی باعث افزایش ترافیک و بازدید میشوند و تاثیر زیادی دارند.

بهینه سازی سئو وردپرس

از هر متخصص سئوی راهنمایی بخواهید به شما میگوید که سئو یک راه بی انتها است ولی نباید از این بترسید. چون با یکسری نکات سئو میتوانید وبسایت خودرا بهینه کنید و به هر حال باید سختی کشید. اینجاست که شاعر میگوید
( جانی به تلخی می کَنم ، جسمی به سختی می کشم روزی به آخر می برم ، خوابی پریشان می کنم 🙂
این نکات سئو را که در ادامه به ان میپردازیم رعایت کنید و از تاثیر فوق العاده ان لذت ببرید.

هاست و یا سرویس درست حسابی انتخاب کنید!

اولین نکته و مهمترین نکته سرعت لود وبسایت است.  تا به حال اینترنت کاربری را تجربه نکرده است که از سرعت بالای وبسایت ناراضی باشد! اگر وبسایت با سرعت بالا داشته باشید طرفدار پیدا میکنید.  ( سعی کنید زیر 1.5 ثانیه وبسایتتان لود شود ) از پشتیبانی هاستینگتان میتوانید در این موضوع مشاوره بگیرید و از او کمک بخواهید

. اگر حس میکنید سرویس هاستینگی که انتخاب کردید مناسب نیست و مال این حرفا ( لود زیر 1.5 ثانیه ) نیست بهتر است سرویستان را عوض کنید

 ایجاد وبلاگ در افزایش سئوی وردپرس بسیار موثر است

نمیخواهیم از جمله تکراری ” محتوا پادشاه است ” استفاده کنیم ولی واقعا همینطور است اگر میخواهید بازدید بالایی داشته باشید  یک بخش وبلاگ در نظر بگیرید. محتوایی در ان تولید کنید که مخاطبانتان به ان نیاز دارند و اگر چنین نباشد عملا ترافیکی جذب نمیکنید. محتوای غنی تولید کنید و برای ان وقت بگذارید.

تغییر حالت پیوند یکتا عاملی مهم در افزایش سئوی وردپرس

در وردپرس به صورت پیش فرض از اعداد و شماره برای ادرس صفحات استفاده میکند که این اصلا خوب نیست. باید نامکی یا پیوند یکتایی بسازید که به صورت حرف باشد کلمه کلیدی شما ( به صورت لاتین وارد کنید فارسی وارد نکنید ) در ان وجود داشته باشد. اگر خلاصه کنیم باید لینکی بسازید که کاربر با دیدن ان محتوای صفحه را حدس بزند.

ایجاد نقشه سایت با google xml sitemap

حتما برای در وبسایتی که ایجاد کردید از یک افزونه برای ساخت نقشه سایت استفاده کنید. یکی از راه‌های  جالب  در افزایش سئوی وردپرس ساخت نقشه سایت است. وبسایت بهینه وبسایتی است که گوگل به راحتی صفحات ان را پیدا میکند . اگر چنین نباشد در ایندکس شدن صفحاتتان به مشکل برخواهید خورد. برای جلوگیری از این اتفاق ناگوار میتوانید از نقشه سایت استفاده کنید. اگر نقشه سایت را ایجاد کنید وقتی صفحه جدیدی تولید کنید سریعا در نقشه سایت قرار میگرد و گوگل را از وجود صفحه جدید با خبر میسازد. بهترین افزونه برای ایجاد نقشه سایت google xml sitemap است 

افزونه بهینه ساز سئو و ژنراتور تگ  “rel=”canonical

برای افزایش سئوی محتوایتان نیاز به یک افزونه راهنما هستید مانند افزونه یواست سئو. برای افزایش سئوی وردپرس افزونه Yoast SEO بهترین گزینه هست. در تنظیمات این افزونه تگ canonical را فعال کنید. تگ canonical ؟ اون دیگه چیه؟
این در مورد محتوای تکراری است که اگر محتوای تکراری داشته باشید با این تگ اولیت را مشخص میکنید.

برای لینک های بدردنخور نوفالو در نظر بگیرید

وقتی لینکی در صفحات خود قرار میدهید گوگل رتبه از صفحه شمارا به صفحه ای که هدایت کردید میبخشد. پس اگر قصد دارید به وبسایت رقیب یا به وبسایتی که نمیخواهید رتبه بگیرید لینک دهید باید ان را نوفالو کنید که گوگل دنبال نکند. مثلا زمانی که از لینک خارجی در وبسایتتان استفاده می‌کنید می‌توانید از این ویژگی کمک بگیرید.
برای افزایش سئوی وردپرس حتما این را در نظر بگیرید.

از فروم ها برای لینک سازی کمک بگیرید

فروم ها یکی از بهترین منابع برای دریافت بک لینک هستند. یک فروم با حوزه کاری خودتان انتخاب کنید و از فرصت های پیش آمده مانند تاپیک های مرتبط با حوزه کاری تان ، برای بک لینک استفاده کنید. برای دریافت لیست بهترین فروم ها برای بک لینک سازی می توانید از این صفحه کمک بگیرید

اجازه ندهید صفحات مشابه ایندکس شوند.

اگر دارای صفحاتی با پیوند یکتا، دسته و برچسب مشابه هستید و در نتایج نشان داده نشوند به هر دلیلی بهترین راهکار استفاده از حالت Noindex است. یعنی به موتور جستجو باید بگویید که این صفحه را ایندکس نکن ( ذخیره نکن و در نتایج نشان نده )
<meta name=’robots’ content=’noindex’ />.

افزونه های افزایش سرعت را حتما امتحان کنید

استفاده از   ویژگی cache برای وبسایت  وردپرسی یک امر ضروری است. استفاده از این نوع افزونه‌ها با دو مزیت همراه است. اولین مزیت وبسایتتان پرسرعت می‌شود و  مزیت دوم سرعت بارگذاری وبسایت را از سمت سرور کاهش می‌دهد.
پیشنهاد ما این است که از افزونه w3 total cache استفاده کنید

CDN یک معجزه در افزایش سرعت!

در وبسایت های پرمحتوا همیشه یک همراه ان هارا یاری میکند و ان هم  سی دی ان هست. افزایش سئوی وردپرس CDN به این معناست که فایل های سایت شما در هزاران سرور دیگر ذخیره میشود و کاربر هنگام بازدید از سایت شما نزدیک ترین سرور به کاربر هاست میشود و سرعت وبسایت را تا حد قابل توجهی بالا میبرد.

ضد هرزنامه برای وبسایت ضروری است

اسپم‌ها وبسایت را تخریب کرده و حتی بر روی سئوی آن تاثیر منفی می‌گذارند. از این رو بهتر است از افزونه‌های ضد اسپم یا کدهای کپچا در وردپرس استفاده کنید.
چرا اسپم‌ها در دیدگاه روی کل وبسایت اثرگذار هستند؟
اولین موردی که با اسپم‌ها پیش‌ می‌آید، اذیت شدن کاربران است. و دومین گزینه به اعتبار نوشته و محتوای شما پیش موتورهای جستجو برمی‌گردد.

نوشته های تازه را به نوشته های پیشین لینک دهد ( باید مرتبط باشد )

لینک‌های داخلی از هر چیزی مهم‌تر هستند و تاثیر بسزایی بر روی افزایش سئوی وردپرس دارند. البته نه اینکه به هر شکلی استفاده شوند، بلکه باید درست و به جا قرار گیرند. پس به دقت به محتوای خود توجه کنید و هر آنچه به مطالب قبلی وبسایت مربوط می‌شود را لینک دهید.

به صفحاتی که از همه بیشتر اهمیت دارند بیشتر از همه لینک دهی کنید!

اگر در وبسایت شما  صفحاتی  هستند که نسبت به بقیه صفحات دارای اهمیت بیشتری هستند. پس باید بیشتر  از بقیه صفحات به آن‌ها لینک دهی شود.SEO Post Content Links اینکار را به صورت خودکار مدیریت و انجام میدهد.

تصاویر عامل اصلی سنگینی سایت

فشرده سازی  حجم و تغییر در اندازه تصاویر  سبب بارگذاری سریع صفحات وبسایت می‌شود و در نتیجه به افزایش سئوی وردپرس  موجب میشود. اینکار به صورت دستی امکان پذیر نیست و وقت زیادی میگیرد. پس باید از افزونه هایی که به صورت اتوماتیک  حجم تصاویر را کاهش میدهند استفاده کنید.  یکی از این افزونه‌ها Smush.it است. این افزونه به صورت اتوماتیک حجم تصاویر را کاهش می‌دهد. و در اخر تک alt را فراموش نکنید

 اگر وبسایتتان واکنش گرا نیست غافله را باخته اید

در حال حاضر اکثر قالب‌هایی که ایجاد می‌شوند به صورت واکنش‌گرا هستند. واکنش گرا یعنی در سایز های مختلف مانند موبایل و تبلت به درستی نمایش داده میشوند. یعنی کاربر اسکرول افقی نمیکند و در یک محدوده میتواند محتوا را ببیند. چنانچه از قالب‌های قدیمی استفاده می‌کنید یا قالبی را طراحی کرده  اید واکنش‌گرا نیست،  به فکر یک قالب دیگر باشید.  گوگل بسیار به این موضوع اهمیت میدهد.

همه چیز ظاهر و طراحی نیست و محتوا باعث افزایش بازدید میشود. صبر کنید محتوایی که بهینه نشود بازدید جذب نمیکند! سئو را در نظر بگیرید . موفق باشید.

توصیه میکنیم این مطالب را هم حتما بخوانید



تا کنون دیدگاهی ارسال نشده است،

1 دقیقه وقت دارید؟

با باشگاه وردپرس آشنا شوید
دیدن این ویدئو فقط یک دقیقه زمان شما را می گیرد

لطفا نام و ایمیل خود را وارد کنید

تا این آموزش ارزشمند همین الان برایتان ایمیل شود
فیلم آموزشی را همین الان برایم ایمیل کن
close-link

لطفا نام و ایمیل خود را وارد کنید

تا این آموزش ارزشمند همین الان برایتان ایمیل شود
فیلم آموزشی را همین الان برایم ایمیل کن
close-link

برای دانلود ماهنامه لطفا فرم زیر را تکمیل کنید
 
دانلود ماهنامه باشگاه وردپرس
close-link