نحوه راه اندازی بلاگ با وردپرس – گام به گام

راه اندازی بلاگ با وردپرس

راه اندازی بلاگ با وردپرس : ایا میخواهید یک بلاگ را به شیوه درست با وردپرس راه اندازی کنید؟ ما میدانیم که شروع یک بلاگ به ویژه زمانی که شما اطلاعات زیادی نداشته باشید 

وحشتناک به نظر میرسد! در این مقاله ما قصد داریم تا جامع ترین اموزش را در  نحوه راه اندازی بلاگ با وردپرس بدونه هیچ دانش فنی را ارائه دهیم.

فرایند راه اندازی بلاگ بسیار اسان است و هیچ ارتباطی با سن شما ندارد . یعنی چه 15 ساله هستید چه 60 ساله میتوانید یک بلاگ راه اندازی کنید. با این حال اگر مشکلی داشتید میتوانید در بخش دیدگاه ها سوال خودرا بپرسید تا تیم ما سریعا پاسخ دهد.

برای راه اندازی بلاگ با وردپرس به چه چیز هایی نیاز است؟

برای راه اندازی بلاگ شما به سه چیز نیاز دارید.

  1. دامنه ( نام و نشانی وبسایت شما )
  2. هاست یا سرور (محلی که فایل های شما در ان  ذخیره میشود)
  3. بیست دقیقه وقتتان را به این مطلب اختصاص دهید!

بله این کاملا درست است! شما میتوانید در کمتر از 20 دقیقه بلاگ خودرا راه اندازی کنید  و در تمام مراحل راه اندازی بلاگ همیار شما خواهیم بود.

در این مطلب اموزشی قراره چه چیز هایی یادبگیرید؟

  • نحوه ثبت دامنه و هاست رایگان
  • اموزش نصب وردپرس
  • نحوه تغییر تم و یا قالب بلاگ در وردپرس
  • ایجاد اولین پست
  • نحوه سفارشی سازی وردپرس با پلاگین ها
  • نحوه کسب در امد از بلاگ

اماده اید؟؟؟پس بزن بریم!

گام اول : راه اندازی

بزرگ ترین اشتباه مبتدیان در راه اندازی بلاگ انتخاب نادرست سرویس بلاگ دهی است. خوشبختانه شما در اینجا هستید و این اشتباه را تکرار نمیکنید!

وردپرس یک پلتفرم رایگان , بهینه برای موتور های جستجو , پشتیبانی بیش از 70 زبان زنده دنیا و همینطو دارای بیش از 70 هزار قالب و افزونه است!
این بدین معنی است که شما هر وبسایتی که خواستید میتوانید با وردپرس ایجاد کنید و ان را سفارشی سازی کنید.!
دامین یک نام اختصاصی برای وبسایت شما میباشد  که کاربران با وارد کردن نام دامین شما در مرورگرشان وارد سایت شما میشوند.  برای مثال دامنه وبسایت ما bashgahwp.com میباشد. 

بعد از دامین شما نیاز به یک هاست یا سرور دارید. هاست یا سرور جایی است که فایل های وبسایت شما درون ان قرار میگرند تا کاربران به ان دسترسی داشته باشند. برای راه اندازی بلاگ شما نیاز به دامین و یک فضایی برای ذخیره فایل هایتان دارید.
نام دامنه معمولا سالانه 30 هزار تومان و میزبانی وب معمولا 100  هزار تومان در سال هزینه دارد. ( این مبلغ برای وبسایت ها متغیر است )

ثبت دامنه و هاست رایگان

ابتدا باید عرض کنم که دامنه و هاست رایگان زیاد قابل اعتماد نیستند. اگر شما میخواهید سالیان سال وبسایت ماندگاری داشته باشد و وبسایتتان همیشه در دسترس باشد از هاست و دامنه هایی استفاده کنید که قابل اعتماد هستند. یکی از شرکت های هاستینگ که چندین سال هست در زمینه دامین و  هاست فعالیت میکند شرکت ایران هاست میباشد. اما اگر میخواهید از دامنه و هاست  رایگان استفاده کنید پس با ما همراه باشید.

ابتدا وارد سایت پارس پک شوید و روی هاست رایگان کلیک کنید.هاست رایگان وردپرس

در صفحه جدید باز شده یک نام دامین را وارد کنید.  و سپس روی ایجاد هاست کلیک کنید.

ایجاد هاست

در مرحله بعد باید اطلاعات خودرا وارد کنید. بعد از ان روی دکمه ارسال کد فعالسازی کلیک کنید.

درج اطلاعات برای دریافت هاست رایگان

بعد از کلیک روی ارسال کد فعالسازی لینکی به ایمیل شما فرستاده میشود. روی ان کلیک کنید تا حساب کاربری شما تایید شود. سپس بعد از وریفای حساب کاربری یک ایمیل حاوی اطلاعات ورود شما به سایت را برای شما ارسال میکند. سپس وارد حساب کاربریتان شوید و وارد بخش پنل میزبانی ابری شوید.

مدیریت هاست

بعد پنجره مدیریت هاست را باز کنید و روی کنترل پنل کلیک کنید تا وارد بخش مدیریت هاستتان شوید.

تبریک شما توانستید دامین و هاست رایگان دریافت کنید!

گام دوم : نصب وردپرس

گام دوم در راه اندازی بلاگ  نصب وردپرس میباشد. ابتدا باید وردپرس را دانلود کنید. وارد سایت وردپرس شوید  و روی دانلود وردپرس کلیک کنید.

نصب وردپرس برای راه اندازی بلاگ

بعد از دانلود وردپرس باید ان را در هاستی که دریافت کردید اپلود کنید.  ابتدا در  کنترل پنل وارد بخش فایل منیجر شوید و بعد وارد پوشه public_html شوید.

پوشه public_html در راه اندای وبلاگ

در پایین صفحه روی گزینه upload files to curent directory کلیک کنید. وارد صفحه جدیدی میشوید که روی گزینه Upload کلیک کنید و فایل وردپرس را که دانلود کردید اپلود کنید. بعد از مدتی وردپرس اپلود میشود.اپلود وردپرس در هاست

بعد از اپلود وردپرس انرا باید اکسترکت کنید. دوباره وارد پورشه public_html شوید و روی اکسترکت در بالای فایل وردپرس کلیک کنید.

اکسترکت وردپرس

سپس وارد پوشه شوید و تمام فایل هارا سلکت کنید. بعد از سلکت فایل ها روی گزینه ad to clip board  کلیک کنید. به صفحه public_html برگردید و روی کزینه move clip board files here کلیک کنید تا فایل ها منتقل شوند.

انتقال فایل های وردپرسبعد از انتقال فایل ها اسم دامنیتان را روی مرورگر وارد کنید. باید صفحه انتخاب زبان در وردپرس را ببینید. بعد از انتخاب زبان فارسی روی ادامه کلیک کنید. 

راه اندازی وردپرس

برای ادامه تنظیمات روی بزن بریم کلیک کنید.

بخش  درج اطلاعات دیتابیس در وردپرس

ورود به دیتا بیس

در این بخش باید اطلاعات دیتابیس را وارد کنید که باید مجددا وارد هاستتان شوید و دیتابیس ایجاد کنید. ابتدا وارد بخش mysql شوید و روی crate an new database کلیک کنید.

ایجاد دیتابیس

سپس اطلاعات را وارد کنید و روی crate کلیک کنید.

درج اطلاعات در دیتابیس

دوباره به صفحه سایتتان برگردید و اطلاعات دیتابیستان را وارد کنید. و بعد رو فرستادن کلیک کنید

راه اندازی دیتابیس در وردپرس

بعد از انجام این مراحل وارد مرحله اخر میشوید! روی راه اندازی نصب کلیک کنید.

بعد از این مرحله به فرایند معروف 5 دقیقه ای وارد میشوید! در این مرحله فقط با 5 دقیقه وقت گزاشتن میتوانید سایت خودرا ایجاد کنید!

راه اندازی وردپرس در 5 دقیقه

تبریک شما توانستید وردپرس خودرا نصب کنید!  در مرحله بعد نصب قالب وردپرس میپردازیم!

گام سوم : انتخاب قالب برای وردپرس 

ظاهر وبسایت شما توسط قالبی که نصب میکنید تایین میشود.هنگامی که اولین بار از وبسایت خود بازدید میکنید چیزی مشابه عکس زیر میباشد/

قالب اولیه در وردپرس

اما این قالب برای کسی فکر نکنم جذاب باشد! سفارشی سازی قالب وبسایت یکی از هیجان ترین بخش های راه اندازی بلاگ میباشد! 
هزاران تم و قالب مختلف برای وردپرس ایجاد شده است که بیشترین انها رایگان است اما برای بعضی از انها باید مبالغی را پرداخت کنید. برای عوض کردن قالب وبسایت ابتدا وارد داشبود مدیریتی وردپرس شوید.  ابتدا عبارت wp-admin/ را  به نام دامنه اضافه کنید. وارد صفحه لاگین میشوید. نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید تا وارد بخش مدیریتی وردپرس شوید. و سپس روی گزینه نمایش , پوسته ها کلیک کنید.

سپس وارد صفحه ای میشوید که هزاران پوسته در ان قرار گرفته است.پوسته های وردپرس

اما مسئله ای که وجود دارد این است که اکثر این قالب ها انگلیسی هستند . اما خوشبختانه قالب های زیادی برای وردپرس فارسی سازی شده و یا حتی برای فارسی زبانان ساخته شده اند! شما میتوانید با کمی جستجو در اینترنت قالب مورد نظرتان را پیدا کنید.
برای نصب قالب دانلود شده روی بارگذاری پوسته کلیک کنید و فایلتان را اپلود کنید. سپس روی نصب پوسته کلیک کنید.
یکی از بهترین پوسته های بلاگی که فارسی سازی شده است hueman میباشد. ما فایل این قالب را در برای شما جهت دانلود قرار داده ایم.

نصب قالب در وردپرس

بعد از نصب قالب میتوانید بر روی سفارشی سازی کلیک کنید تا قالبتان را سفارشی سازی کنید. وبسایت قبلی ما بعد از نصب قالب جدید بدین شکل شده است!

همانطور که میبینید قالب وبسایت ما از اون زشتی در امد و الان یک قالب جذاب تبدیل شده است. اما همانطور که میبینید وبسایت ما هیچ محتوایی ندارد!
گام بعدی اضافه کردن مطالب جدید  به وبسایت است! پس همچنان با ما همراه باشید.

گام چهارم : اضافه کردن مطالب جدید به بلاگ

برای ارسال اولین نوشته در وردپرس روی نوشته ها کلیک کنید و سپس روی افزدون نوشته کلیک کنید تا وارد صفحه بخش ایجاد پست شوید .

در این صفحه جدید میتوانید با ابزار های موجود نوشته خودرا سفارشی کنید , برچسب و دسته بندی برای نوشته خود انتخاب کنید و همینطور برای نوشته خود یک تصویر شاخص برگزینید.

 

افزودن نوشته جدید

گام پنجم : پلاگین های وردپرس

احتمالا هنگامی که اولین پست خودرا ارسال کردید , میخواهید که به وبسایت خود عناصر دیگر مانند فرم تماس , ویدیو پلیر و… اضافه کنید. برای ا

ین کار باید از پلاگین ها کمک بگیرید.  و اما پلاگین چیست؟ وپلاگین برنامه هایی هستند که به وبسایت شما امکانات و ویژگی های جدیدی اضافه میکنند.

در مخزن وردپرس بیش از 46 هزار پلاگین وجود دارد. در باشگاه وردپرس ما  افزونه ایجاد فرم های تماس و همینطور افزونه  ایجاد فروشگاه در وردپرس را اموزش ارائه کرده ایم. اما چطور در پیشخوان وردپرس افزونه ای نصب کنیم؟ ابتدا باید به بخش افزونه ها افزودن مراجعه کنیم و در بخش جستجو افزونه موردنظر را انتخاب کنیم و روی گزینه نصب کلیک کنیم.

نحوه نصب پلاگین در وردپرس

و اگر میخواهید از طریق فایل افزونه اقدام به نصب کنید , روی بارگزای افزونه کلیک کنید و بعد از اپلود اقدام به نصب کنید.

اپلود افزونه در وردپرس

همینطور جهت بهینه سازی سایتتان برای موتور های جستجو میتوانید از افزونه all in one seo استفاده کنید و اگر دید تجاری به بلاگتان دارید بهتر است  16 افزونه برای بازاریابی هم مطالعه کنید. 

گام اخر : کسب در امد از بلاگ

اکنون شما که وبلاگ خودرا ساختید و ان را سفارشی سازی کردید و میتوانید تولید محتوا کنید باید به فکر کسب در امد از بلاگ خود نیز باشید! احتمالا شما هم تعجب میکنید! چطور میشود از بلاگ کسب  در امد داشت!؟

در واقع راه های مختلفی برای کسب در امد از بلاگ شما وجود دارد اما به هیچ عنوان نمیشود یک شبه پولدار شود! بر خلاف مقالات 

کسب در امد از اینترنت ما جامع ترین مقاله را در مورد کسب در امد از وردپرس را منتشر کرده ایم!
در زیر به چندین نمونه برای کسب در امد از بلاگ اشاره میکنیم.

  • کسب در امد از ایجاد فروشگاه اینترنتی
  • کسب در امد از مدیریت وبسایت
  • کسب در امد از ایجاد خدمات در وردپرس
  • کسب در امد از جذب ترافیک و دریافت تبلیغات 
  • و…

موفق باشید.

توصیه میکنیم این مطالب را هم حتما بخوانید



تا کنون دیدگاهی ارسال نشده است،

1 دقیقه وقت دارید؟

با باشگاه وردپرس آشنا شوید
دیدن این ویدئو فقط یک دقیقه زمان شما را می گیرد

لطفا نام و ایمیل خود را وارد کنید

تا این آموزش ارزشمند همین الان برایتان ایمیل شود
فیلم آموزشی را همین الان برایم ایمیل کن
close-link

لطفا نام و ایمیل خود را وارد کنید

تا این آموزش ارزشمند همین الان برایتان ایمیل شود
فیلم آموزشی را همین الان برایم ایمیل کن
close-link

برای دانلود ماهنامه لطفا فرم زیر را تکمیل کنید
 
دانلود ماهنامه باشگاه وردپرس
close-link