راهنمای کامل افزونه سئوی وردپرس | Yoast Seo بخش دوم

راهنمای کامل افزونه یواست وردپرس

در این مقاله به ادامه اموزش کامل افزونه یواست سئو  میپردازیم.

بخش گونه‌های فرسته (Post Types):

گونه های فرسته در افزونه یواست سئو

در بخش گونه های فرسته می توان تنظیمات سئو و بهینه سازی مطالب، صفحات مختلف وبسایت و سایر پرونده های آپلود شده را در اعمال نمود.

تنظیمات عنوان: با فعال سازی این گزینه عنوان سایت برای بررسی ربات های جست و جو گر به خوبی قابل دسترسی خواهد بود، ممکن است که قالب وسایت شما در متا تگ عنوان صفحات دارای اشکالاتی باشد یا متا تگ عنوان برای آن اصلا تعریف نشده باشد، که با فعلا سازی این گزینه تمامی این ایرادها برطرف خواهد شد، پس از این قمست حتما بهره ببرید و آن را فعال نماید.

قالب توضیحات داده:  تگ متای توضیحات یا direction یکی از مهمترین عوامل سئو وبسایت شما است. برای آن که برای هر مطلب و هر صفحه توضیحات متای خاص خودش را داشته باشید، از این قسمت بهتر است که توضیحات را وارد نکنید.اگر متای توضیحات کل صفحات و طالب تکراری شد، پس متای توضیحات هر مطلب یا صفحه را در همان قسمت خودش وارد کنید و این بخش را خالی رها کنید.

روبات متا:  برای ایندکس شدن یا ایندکس شدن صفحات وبسایت خومی توانید از روبات متا استفاده کنید. فایلی به نام robot.text در وبسایت وردپرسی شما وجود دارد که می توانید، جاهایی ک نیازی به بررسی آن توسط موتورهای جست و جود وجود ندارد را در آن وارد کنید و آن را به حالت noindex قرار دهید.

 

تاریخ در پیش نمایش ریز:  چنانچه زیاد دست به تغییر در صفحات و مطاب وسایت خو می زنید و بر روی بروزرسانی متا تگ ها و قسمت های مختلف برگه ها حساس هستید، با استفاده از بخش تاریخ در پیش نمایش ریز، به ‌روز رسانی در متا تگ‌ها به طور دقیق ثبت و ضط می‌ شوند و ربات موتورهای جست و جوگر نیز از تاریخ این بروزرسانی و تغییرات آگاه خواهند شد.

 

جعبه متای : Yoast SEO در قسمت پایین  ادیتور مطالب باکس مخصوص افزونه Yoast SEO را خواهید دید، با غیرفعال کردن این گزینه می‌توانید از نمایش آن جلوگیری نمایید. البته فعال یاغیر فعال بودن این گزینه چیز خاصی را عوض نمی کند و بیشتر برای

طبقه بندی :در این قسمت موارد مختلف را برای دسته بندی وبسایت وردپرسی خود می توانید اعمال کنید، نکته مهم این است که درصورت ایجاد تغییراتی در تنظیمات این قسمت، بر روی کل پیکر بندی دسته بندی موضوعات مختلف وبسایت شما تاثیر خواهد گذاشت، پس با دقت فراوان این قسمت را بررسی کنید.

بایگانی‌ها : در قسمت بایگانی‌ها می‌توانید تنظیمات مربوط به صفحات بایگانی‌ نویسنده‌های سایت‌تان، بایگانی‌های تاریخی، و همچنین صفحات جستجو و صفحات خطای ۴۰۴ را اعمال کنید. سایر قسمت های آن نیز برای اعمال تنظیمات همانند قسمت های ذکرشده می باشد، که در صورت تمایل می توانید نسبت به تغییرات و اعمال تنظیمات آن اقدام نمایید.

 تب دیگر!! :  زیر صفحات بایگانی:  برای آن که گوگل با مطالب تکراری در سایت شما برخورد داشته باشد و صفحات وبسایت شما درگیر امتیازت منفی از سمت گوگل نشود، فعال کردن این گزینه الزامی است. با توجه به قسمت توضیحات همین بخش، برای عدم نمایش صفحات بعدی آرشیو سایت در جستجوی داخلی، بخش زیر صفحات بایگنی کاربردی دارد، پس از فعال کردن این قسمت گذر نکنید.

استفاده از متا کلمات کلیدی متا:  فعال سازی این قسمت بیشتر برای موتورهای جست و جوی یاهو و بینگ مفید می باشد. اگر در پی این هستید که ترافیک ورودی وسایت خود را از موتورهای جست و جوی دیگر به جز گوگل نیز بررسی کنید، پس این گزینه را فعال کنید.

اجبار افزودن برچسب متا ربات noodp به صورت کلی به سایت:  چنانچه وب سایت خود را در دایرکتوری وبسایت ها، DMOZ و یاهو ثبت نموه اید، فعال کردن گزینه اجبار افزودن برچسب متا ربات noodp به صورت کلی به سایت برای شما اجباری است.

تا این قسمت از مقاله راهنمای نصب و استفاده از افزونه Yoast SEO ، تنظیمات اصلی صفحات، متاتگ ها و قسمت های مهم را با یکدیگر مرور کردیم، اکنون برای اعمال تغییرات در قسمت تنظیمات شبکه‌های اجتماعی و اتصال به حساب های خود به راحتی می توانید اقدام نمایید، این کار ساده ای است و به همین دلیل از توضیحات این قسمت چشم پوشی می کنیم و به بررسی قسمت های مهم تر جهت اعمال تنظیمات به هدف سئو و بهینه سازی وبسایت های وردپرسی خواهیم پرداخت.

نقشه سایت XML:

نقشه سایت در افزونه یواست سئو

یکی از مهمترین بخش های هر وبسایت، نقشه آن سایت است که با فرمت XML قرار دارد. تمامی ربات های موتورهای جست و جو از این قسمت برای بررسی ایندکس مطالب و صفحات مختلف وبسایت استفاده می کنند، پس اگر در پی افزایش سرعت ایندکس مطلب منتشر شده و سایر صفحات وبسایتتان هستید حتما به تنظیمات این قسمت بپردازید.

توجه کنید: در صورت استفاده و فعال سازی این قسمت از افزونه یوست (که قطعاً پیشنهاد می شود آن را فعال کنید)، تمامی افزونه های مرتبط با نقشه سایت را که قبلا استفاده کرده اید، را غیرفعال کنید تا در فالو کردن صفحات داخلی وبسایت شما برای موتورهای جست وجو اشکالی وارد نشود. نسبت  به غیر فعال کردن سایر افزونه های وردپرسی نقشه سایت و فعال کردن این بخش از افزونه یوست حتما اقدام نمایید، در غیر این صورت ممکن است برای ایندکس مطالب و صفحات وبسایت شما آسیبی جدی وارد شود.

گزینه اول را جهت فعال سازی و ساخت نقشه XML وبسایت خود فعال کنید تا با زدن بر روی دکمه XML Sitemap  بتوانید نقشه XML ساخته شده برای وبسایت خود را ببینید.

سایت مپ کاربر : موتورهای جست و جو برای بررسی وبسایت ممکن است از لحاظ تکراری بودن مطالب دچار مشکل شوند، پیشنهاد می شود که این قسمت را غیر فعال نمایید.

تنظیمات عمومی: در اینجا دو گزینه موجود هست، که هر دو را فعال می‌کنیم، در قسمت توضیحات، موارد مربوطه گفته شده است و نیاز به توضیح بیشتر نمی‌باشد.

گونه‌های فرسته:  اگر تمایل دارید که بخشی از صفحات وبسایت را در نقشه سایت وارد کنید، می توانید از این گزینه استفاه نمایید، ولی بهتر است که این کار را نکنید مگر در موارد خاص.

محدودیت برای طبقه‌بندی‌ها : در این قسمت نیز همانند گزینه قبلی می‌توانید طبقه‌بندی‌های خاصی را از ورود به نقشه سایت منع کنید.

ورودی در هر صفحه : در این قسمت می توان حداکثر تعداد نوشته‌ها را در یک صفحه از نقشه سایت مشخص نمود. نقشه سایت را کاربران و بازدیدکنندگان بررسی نم یکنند، پس تعداد مطالب قرار گرفته در صفحه نقشه نیز به هیچ وجه مهم نخواهد بود و نسبت به آن حساس نشوید.

تنظیمات پیشرفته افزونه Yoast SEO:

نقشه راه در افزونه یواست سئو

نشانی‌های ریزه میزه:

برای قالب های وردپرسی ای که طراحی شده اند و متا تگ های استاندارد را ندارند، می توان از این قسمت استفاده نمود. البته اگر قالب وبسایت شما متا تگ های خصوص وردپرس و استاندارد را دارد، برای غیر فعال سازی آن گزینه فعال کردن پیوندهای خرده ریزه را غیر فعال نمایید.

تنظیمات پیوندهای یکتا:

در این قسمت می توان تنظیمات آدرس‌های صفحات و مطالب متشر شده را اعمال کرد. با تغییر این تنظیمات نوع آدرس صفحات شما تغییر می‌کند. که در رتبه بندی وبهینه سازی صفحات شما برای موتورهای جست و جو وبسایت شما امری مهم است. هرچه آدرس صفحات و مطالبشما قابل فهم تر باشد (دارای کلمات کلیدی) برای گوگل نیز آدرس آن صفحه ارزش بیشتری خواهد داشت.

تهیه کردن مبنای دسته:  در این بخش می توان نسبت به تعیین نام بخش‌ها جزئی از آدرس مطلب اقدام نمود. پیشنهاد می شود که این گزینه را فعال نکنید، زیرا به جهت سئو به وبسایت شما آسیب می زند.

افزودن علامت انتهایی ممیز به نشانی دسته و برچسب:  گر تمایل دارید که کارکتر اسلش (/) درپایان آدرس صفحات ومطالب شما در موتورهای جست و جو نشان داده شود، این گزینه را فعال کنید که در امر سئو نیز اهمیت دارد.

توقف کلمات در نامک‌ها:  با توجه به توضیحات موجود در افزونه در مورد این قسمت پیشنهاد می شود که این قسمت را فعال نمایید.

تغییر مسیر نشانی فایل پیوست به نشانی پست مادر:  در این قسمت نیز با توجه به توضیحات موجود در افزونه در مورد این قسمت پیشنهاد می شود که این قسمت را فعال نمایید.

حذف متغیرهای replytom : این گزینه را غیر فعال نمایید! زیرا وبسایت شما تا آن مرحله رشد خیلی فاصله ها خواهد داشت.

ارجاع نشانی‌های زشت به پیوند یکتای تمیز:  با توجه به توضیحات این بخش در خود افزونه بهتراست که این گزینه را غیر فعال کنید.

تنظیمات  RSS:

مطالب موجود در فید یا خوراک وبسایت شما برای موتورهای جست و جو در امر سئو و ایندکس بسیار بسیار مهم است. پس لینک RSS و فید وبسایت خود را در سایر صفحات وبسایتتان به صورت فالو قرار دهید ونسبت به تنظیمات آن در افزوه یوست اقدام نمایید.

ممنون از همراهی تان  در این مقاله 🙂

توصیه میکنیم این مطالب را هم حتما بخوانید



تا کنون دیدگاهی ارسال نشده است،

1 دقیقه وقت دارید؟

با باشگاه وردپرس آشنا شوید
دیدن این ویدئو فقط یک دقیقه زمان شما را می گیرد

لطفا نام و ایمیل خود را وارد کنید

تا این آموزش ارزشمند همین الان برایتان ایمیل شود
فیلم آموزشی را همین الان برایم ایمیل کن
close-link

لطفا نام و ایمیل خود را وارد کنید

تا این آموزش ارزشمند همین الان برایتان ایمیل شود
فیلم آموزشی را همین الان برایم ایمیل کن
close-link

برای دانلود ماهنامه لطفا فرم زیر را تکمیل کنید
 
دانلود ماهنامه باشگاه وردپرس
close-link