بلاگ چیست و تفاوت آن با وبسایت در چیست ؟

فرق بین وبلاگ و وبسایت در چیست؟

افراد مبتدی اغلب از ما می پرسند  وبلاگ چیست و تفاوت آن با وبسایت در چیست؟ اگر شما هم میخواهید ساخت یک وبلاگ یا سایت را شروع کنید، انگاه متوجه می شوید که این دو اصلاح به شما کمک می کند تا به هدف خود برسید.  در این راهنما برای افراد مبتدی ، توضیح خواهیم داد که وبلاگ چیست و تفاوت آن با وبسایت معمولی در چیست.What is a blog and how is it different from a website?

وبلاگ چیست؟

وبلاگ نوعی وبسایت است که محتوای آن به ترتیب صعودی (بر اساس تاریخ) پست ها نمایش داده می شود، یعنی پست های جدیدتر در بالای پست های قبلی قرار می گیرند. محتوای وبلاگ اغلب “نوشته”   یا ” پست” نامیده می شوند.

وبلاگ ها  معمولا  توسط افراد یا گروه های کوچک برای ارائه اطلاعات با سبک گفتگو محور ایجاد می شود. با این حال تعداد زیادی وبلاگ های شرکت های بزرگ  وجود دارد که  اطلاعات و محتوا تولید می کنند.

پست وبلاگ ها دارای بخش  کامنت است که کاربران می توانند به مقالات و محتوای منتشر شده بازخورد دهند.

تاریخچه وبلاگ

در اواسط دهه 90 ، وبلاگ ها از روزنامه ها و مجلات آنلاین به وجود آمدند.در آن زمان، کاربران اینترنت، صفحات وبسایت خود را ایجاد کرده و بروزرسانی ها در مورد زندگی شخصی ، افکار و یادداشت مجازی خود را بصورت منظم انجام می دادند.

اصطلاح وبلاگ در اواخر دهه 90 استفاده شد که بعد ها  به we blog شد و در آخر نیز فقط blog خوانده شد.

بدلیل افزایش روز افزون تعداد صفحات وب ، تعدادی ابزار به وجود امد تا استفاده و ایجاد مجلات و بلاگ های آنلاین را برای کاربران راحت تر کند. این ابزار ها بلاگ نویسی را عمومی تر کرد و دسترسی به تکنولوژی را برای کاربرانی که تخصصی در این زمینه نداشتند را تسهیل کرد.

در سال 1999 سایت معروف بلاگ نویسی  Blogger.com ایجاد شد که بعد ها در سال 2003 توسط گوگل خریداری شد.

در همان سال ، اولین نسخه  WordPress بعنوان پلتفرمی برای بلاگ نویسی در می 2003 ارائه شد. امروزه  WordPress محبوب ترین پلتفرم بلاگ نویسی در جهان است و 30درصد وبسایت های جهان از وردپرس قدرت گرفته اند.

تفاوت بلاگ و وبسایت در چیست؟

بلاگ نوعی وبسایت است. تنها تفاوت واقعی بین بلاگ و سایر انواع وبسایت ها ، اپدیت های منظم محتوا با ترتیب پست ها( پست های جدیدتر در بالا قرار می گیرند) است.

وبسایت های معمول بصورت ایستا هستند، در حقیقت وقتی محتوایی  در صفحه ای قرار می گیرد ، این محتوا دیگر اپدیت نمی شود. درحالی که یک بلاگ داینامیک است، و اپدیت های زیادی در محتوای آن انجام می گیرد. برخی از بلاگر ها روزانه چند مقاله جدید منتشر می کنند.

بلاگ ها می توانند بخشی از یک وبسایت بزرگتر باشند. اغلب سایت های تجاری دارای بخش بلاگ هستند که برای آگاهی و آموزش مشتریان خود ، بطور منظم محتوا  تولید می کنند.   شما نیز می توانید از وردپرس برای ایجاد سایت و بلاگ استفاده کنید ، زیرا بسیاری از صاحبان مشاغل از وردپرس برای ایجاد سایت تجاری استفاده می کنند.

در یک مثال ساده، تمام بلاگ ها می توانند یک سایت یا بخشی از یک آن باشند. اما نمی توان به تمام وبسایت ها ، بلاگ گفت.

برای مثال، WPBeginner  یک بلاگ و سایت است. این وبسایت دارای متحوایی مانند صفحات  glossaryabout us,   contact  است که شبیه فرمت بلاگ نیست .

حالا، بیایید نگاهی به مثال های دیگر بیاندازیم. سایت  Awesome Motive یک سایت تجاری است و به مدیریت کمپانی WPBeginner  متعلق است.

این سایت بلاگ یا محتوایی که بصورت منظم منتشر شود، ندارد. این سایت ا ز صفحات برای ساماندهی محتوای خود استفاده می کند و اطلاعاتی را در باره یک کسب و کار ارائه می کند.

می توان گفت که ببلاگ ها مقالاتی دارند که با ا ستفاده از دسته بندی ها و تگ ها سازماندهی می شوند. در سوی دیگر، وبسایت ها از صفحات برای سازماندهی و نمایش محتوا استفاده می کنند.

تفاوت بین پست های بلاگ و صفحات چیست؟

وردپرس محبوب ترین سیستم وبلاگ دهی حال حاظر است، که به صورت پیش فرض دو نوع post type دارد: posts و page.

اغلب افرادی که تازه شروع به یادگیری وردپرس می کنند، بین این دو دچار اشتباه می شوند.

پست های بلاگ دارای ترتیب زمانی معکوس هستند که به این معنی است، کاربران شما برای یافتن پست های قدیمی تر باید جستجو انجام دهند.

صفحاتی مانند صفحه درباره ، تماس باما، محصولات یا صفحه سرویس ها .دارای محتوای استاتیک هستند .

صفحات معمولا برای ایجادساختار و طرح وبسایت استفاده می شود. هر وبسایت در کنار این صفحات ، می تواند صفحات دیگری نیز داشته باشد.

چرا مردم بلاگ نویسی می کنند؟ مزایای بلاگ نویسی چیست؟

بلاگر های شخصی برای بلاگ نویسی انگیزه خود را دارند. بسیاری از آنها از بلاگ بعنوان یک جایگیزین برای نگهداری خاطرات یا وقایع استفاده می کنند. بلاگ نویسی محلی برای اشتراک خلاقیت و ایده های آنها با خوانندگان  است.

برند های برتر و کسب و کار ها با ایجاد بلاگ ها، به مشتریان خود آموزش می دهند، خبرها را با آنان  اشتراک می گذارند و خوانندگان بیشتری را جذب می کنند.. بلاگ نویسی بخشی ضروری از استراتژی ماکتینگ آنلاین بسیاری از کسب وکار ها است.

دنبال کردن مطالب توسط کاربران  تنها یکی از مزایای بلاگ نویسی است.

محلی برای ساماندهی افکار و ایده هایتان فراهم می کند.

به شما اجازه می دهد مهارت ها ، خلاقیت ها و استعداد هایتان را به نمایش بگذارید.

به افراد کمک می کند تا در صنعت خود حرفه ای شوند.

به شما کمک می کند تا در فضای مجازی با افراد دوست داشتنی ارتباط گرفته و سرگرم شوید.

بسیاری از بلاگر ها از بلاگ ها با استفاده از متد های درامدی مختلف، درامد کسب می کنند.

کسب وکا ر ها از بلاگ نویسی برای بدست اوردن مشتری های بیشتر به سوی وبسایتشان استفاده می کنند.

از دیگر مزایای غیر مادی می توان به افزایش اگاهی ، مبارزات انتخاباتی و نفوذ در افکار عمومی اشاره کرد.

معرفی چند بلاگ موفق

میلیون ها بلاگر شخصی و کسب و کار ها در سراسر جهان دارای بلاگ هستند. این به این معنی است که در هر موضوعی که می توانید به ان فکر کنید، بلاگ وجود دارد. در این قسمت بلاگ های خوبی وجود دارد که بعنوان مثال می توان بررسی کرد.

 ما بهترین وبلاگهای صنایع مختلف را در اختیار شما قرار داده ایم تا شما را از داشتن وبلاگهای متنوعی مطلع  کنیم.

. Pinch of Yum

  Pinch of Yum یکی از بلاگ های محبوب در زمینه غذا و دستورالعمل های آنلاین است.  این بلاگ توسط Lindsay  ایجاد شد که یک معلم دبیرستان است، بلاگ به او این امکان را داد که کار روزانه sخود را ترک کرده و به یک بلاگ نویس تمام وقت تبدیل شود.

WeTheParents

WeTheParents بلاگی محبوب برای والدین است که توسط Neve و Keane  ایجاد شده است. آنها راهنمایی ها و نکاتی را در خصوص والدین به پدر ها و مادر ها به اشتراک می گذارند، و با ارائه محصولات درامد کسب می کنند.

List25

یک بلاگ سرگرمی محبوب است که مقالات جالبی را با موضوعات مختلف منتشر می کند. این بلاگ حقایق جالب و جذاب  رتبه بندی و فهرست وار منتشر می کند.

We Wore What

این بلاگ توسط Danielle Bernstein ایجاد شد که یک بلاگ محبوب در زمینه  مد و لباس با بیش از 1.5 مییلیون دنبال کننده است. این بلاگ شامل هرچیزی از مد و طراحی گرفته تا لباس مردانه است.

Nerd Fitness

بلاگی با موضوع فیتنس و بدنسازی که توسط Steve Kamb ایجاد شد.  Nerd Fitness با هدف کمک به مردم برای داشتن اندام مناسب ایجاد شده است. این بلاگ مشاوره تناسب اندام، انگیزه، حمایت ها  و راهنمایی های رژیمی و ورزش را ارائه می کند.

Lost With Purpose

بلاگی محبوب در زمینه گردشگری است که توسط Alex اداره می شود. اونکات سفر، مشاوره و راهنمایی هایی که در طی سفر های خود بدست آورده است را با گردشگران دیگر به اشتراک می گذارد.

Tiny Buddha

Tiny Buddha یک بلاگ شخصی است که توسط Lori Deschene ایجاد شده است. این بلاگ محتوای مبتنی بر شادی، عشق، روابط، ذهنیت ، معنویت، سادگی و مینیمالیسم، رها کردن و مواردی از این قبیل را انتشار می دهد.

 بلاگر ها چگونه درامد کسب می کنند؟

به طور معمول، مردم فکر می کنند که بلاگر ها به صورت تفریحی این کار را انجام می دهد. برخی از آنها بله ، اما بیشتر بلاگر ها از بلاگ های خود درامد کسب می کنند که باعث می شود روی بلاگ خود تمرکز بیشتری داشته باشند و تمام روز خود را به آن اختصاص دهند و یک موفقیت کاری بدست آورند.

در این بخش ،چند روش که بیشتر بلاگر ها برای کسب درامد از انها استفاده می کنند را توضیح می دهیم.

معمول ترین و راحت ترین راه برای کسب درامد نمایش تبلیغات در بلاگ است. البته بعنوان یک بلاگر تازه کار نمی توانید به طور مستقیم با تبلیغ کنندگان ارتباط برقرار کنید.

اینجاست که  Google AdSense مطرح می شود، خیالتان راحت است که این سرویس تبلیغات را پیدا کرده و روی بلاگ شما به نماش می گذارد ، هزینه آن را از تبلیغ کنندگان جمع آوری کرده وبه حسابتان واریز می کند.

بسیاری از بلاگر ها از روش بازاریابی وابسته درامد کسب می کنند. به این صورت که ، تعداد محصول را در بلاگ خود قرار می دهد و از فروش محصولات ، درصدی از فروش را بعنوان کمیسیون دریافت می کنند.

دیگر روش های درامدی معمول مانند عضویت ، فروش دوره های انلاین، اضافه کردن یک فروشگاه انلاین به بلاگ وجود دارد.

هرکسی می تواند یک بلاگ راه اندازی کند؟

بله ، هرکسی که بخواهد می توواند به راحتی یک بلاگ راه اندازی کند.

در روزهای اول بلاگ نویسی ، کاربران نیاز به  مهارت های کد نویسی  داشتند تا بتوانند پست هایشان را بروزسانی کنند. حال، طیف گسترده ای از ابزار ها وجود دارد که می توانید به راحتی بلاگ خود را ایجاد کنید بدون اینکه حتی یک خط کد بنویسید. اگر می توانید از ماوس استفاده کنید، پس در عرض 1 دقیقه می توانید یک بلاگ راه اندازی کنید.

انتخاب پلتفرم بلاگ نویسی اشتباه ، معمول ترین اشتباه افراد مبتدی است که انجام می دهند. حال که شما این مقاله را می خوانید، پس دچار این اشتباه نخواهید شد.

به شما اطمینان می دهیم که از وردپرس استفاده کنید. محبوب ترین پلتفرم بلاگ نویسی جهان است. 30 درصد از تمام وبسایت های اینترنت با وردپرس ایجاد شده اند، از این رو متوجه می شوید که چرا این پلتفرم محبوب است.

دو نوع از وردپرس وجوددارد ،  WordPress.com  و WordPress.org  . در ادامه تفاوت این دو را توضیح خواهیم داد.

  بااستفاده از WordPress.org  به تمام امکانات دسترسی خواهید داشت. می توانید از بلاگ خود به راحتی درامد کسب کنید بدون اینکه محدودیتی وجود داشته باشد.

برای راه  اندازی بلاگ خود با WordPress.org  موارد زیر را نیاز خواهید داشت  :

دامنه ( آدرس بلاگ شما خواهد بود که با تایپ کردن آن در مرورگر می توان به آن دسترسی داشت، بعنوان مثال wpbeginner.com)

هاست (  فایل های بلاگ در آن قرار می گیرند )

20 دقیقه از زمان شما

سپس در اخر باید به مقاله ای مراجعه کنید که در ان به صورت مفصل  راه اندازی بلاگ با وردپرس را اموزش داده ایم. موفق باشید.

 

توصیه میکنیم این مطالب را هم حتما بخوانید



تا کنون دیدگاهی ارسال نشده است،

1 دقیقه وقت دارید؟

با باشگاه وردپرس آشنا شوید
دیدن این ویدئو فقط یک دقیقه زمان شما را می گیرد

لطفا نام و ایمیل خود را وارد کنید

تا این آموزش ارزشمند همین الان برایتان ایمیل شود
فیلم آموزشی را همین الان برایم ایمیل کن
close-link

لطفا نام و ایمیل خود را وارد کنید

تا این آموزش ارزشمند همین الان برایتان ایمیل شود
فیلم آموزشی را همین الان برایم ایمیل کن
close-link

برای دانلود ماهنامه لطفا فرم زیر را تکمیل کنید
 
دانلود ماهنامه باشگاه وردپرس
close-link